november 17

Mann med kjøttøks banket på døra

Politiet måtte rykke ut til en bolig i Moss etter en skremmende melding fra en huseier lørdag kveld.

Kjøttøks

Det kom varsel om at en mann hadde banket på husdør og fremvist en kjøttøks.

Kontroll

Politiet kom raskt til stedet og fikk kontroll på mistenkte. Forholdet anmeldes.

Konflikt

– Det skal være snakk om en konflikt mellom beboerne. Den mistenkte mannen skal også ha ødelagt en dørklokke på utsiden av huset. Vi fikk raskt kontroll på denne personen, og det foregikk udramatisk, sier operasjonsleder Gisle Sveen til Moss Avis.

Raserte leilighet

Tidligere samme kveld måtte politiet rykke ut til en adresse hvor en mann raserte en leilighet.

Pågrepet

En mann i 40 årene ble pågrepet på stedet. -Vi rykket ut etter melding om at vedkommende raserte en leilighet. Mannen forsøkte å sparke ned en tjenestemann. Ingen kom til skade forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt.