november 18

God søndag! Status iøstfold: Stengte veien pga full mann. Tre sjåfører fratatt førerkort. Kranglefant..

God søndag! Våkner opp til et par kuldegrader og Ok vær. Håper helgen har vært bra så langt. Værprognosene for de neste dagene tyder på litt penere vær enn det har vært den siste tiden. Samtidig blir det en kjøligere værtype.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på oppdrag lørdag kveld, og natt til søndag, Her er en oversikt over noe av det som har skjedd..

Stengte veien pga full mann.,

#Sarpsborg

Kl 05.38

E6. Eidetunnelen. Nordgående løp stengt på grunn av en beruset mann som går i veibanen. Politiet på vei. Mannen etterhvert plukket opp av en patrulje. Tunnelen åpnet for fri ferdsel igjen.

Ufine mot ansatte..

#Fredrikstad

Kl 00.23

To godt voksne karer bortvist fra Sentrum etter å ha vært overstadig beruset og vært ufine mot flere ansatte på et utested.

Tre sjåfører fratatt førerkort

#Sarpsborg

Kl 20.23

UP avholdt laserkontroll i 50-sonen ved Hafslund gård. Resulterte i 13 forelegg pga hastighet. 3 førerkortbeslag også for hastighet. Høyeste fart målt til 99 km/t.

Full og kald dame.,

#Moss

Kl 01:31

En patrulje sjekket en dame som lå rett ut ved Konvensjonsgården. Damen var full og kald. Ble kjørt hjem av patruljen.

Kranglefant

#Fredrikstad

Kl 01.46

En beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum. Full og kranglete.

Bortvist

#Sarpsborg

Kl 01.39

En mann i 20-årene blir anmeldt for urinering på offentlig sted. Blir samtidig bortvist fra sentrum for resten av natten.

Promille

#Moss

Kl 23.51

En kvinnelig bilfører i 60-årene stanset og blåst til over lovlig verdi. Anmeldes.

Avsluttet fest

#Skipvet

Kl 00.06

Politiet har vært på Lund Grendehus etter melding om tilløp til slagsmål i forbindelse med en fest med 30-40 ungdommer. Ingen skadde personer på stedet. Patruljen har avsluttet festen i forebyggende øyemed og sendt festdeltakerne hjem.