november 19

Radio Norge feirer 10 år med Topp 1000 & har laget en TOPP 1000 JUBILEUMSLISTE..

I 10 år har Radio Norge hatt Topp 1000 på liste på radio, og det feires med å lage den ultimate Topp 1000-lista!

Låtene som har gjort det best fra 2008 til 2018 samles i en, stor liste, og den hører du på Radio Norge fra lørdag 24. november og frem til 30. november skriver Bauer Media i en melding.

Radio Norge startet opp i 2008 og høsten samme år ble Topp 1000-lista for første gang vist for hele landet. Siden den gang har vi hatt hele 10 Topp 1000-lister, og over 2000 låter har vært innom.

Det som gjør listen helt spesiell, er at det er en stor musikals dugnad hvor du som hører på Radio Norge hvert år er med og lager listen. Det er vi skikkelig glade og takknemlige for. Med andre ord hadde det ikke blitt noen liste uten DEG!

I 2008 fikk vi inn over 14 000 sangforslag, og i fjor ble det tatt over 1 million sangdueller på radionorge.no. Topp 1000 har engasjert hvert eneste år, og sammen lager vi en stor musikkfest hver høst.

Gjengangere

Noen sanger har vært med på lista hver år, mens andre har bare vært innom en gang eller to. Det har vært noen gjengangere som Queen, Bon Jovi, Metallica og Pink Floyd, men det har også vært overraskelser. Som i år, når Bryan Adams gikk helt til topps med «Summer of ‘69». Ikke bare vant han, men han hadde hele 5 sanger inne på Topp 20-listen. Hvert år har vi vært like spente som deg på hvilke låter som kommer med på listen, og hvem som går helt til topps.

«Med hele 10 lister i bagasjen, er det dumt å la dem ligge og støve ned, sier kanalsjef Svein Mellgren. Og siden det er rundt tall for Topp 1000, feirer vi det med å lage en jubileumsliste; den ultimate Topp 1000-listen!»

Jubileumslisten er basert på alle listene fra 2008 til 2018. Vi har gitt poeng til alle låtene som har kommet med de siste 10 årene, og dermed funnet ut hvilke låter som har gjort det best i Topp 1000s historie, sier musikksjef i Radio Norge Christian Pettersen.

Skru på Radio Norge fra lørdag 24. november og hør hele lista frem til 30. november.