november 30

God fredag! Status iøstfold: Brann i bygning med 4000 ender. Vold mot samboer. Truet politiet med hund..

God morgen, er fredag. Våkner til vind, regnvær og skikkelig møkkavær. Blåser «nordavind» fra alle kanter.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og brannvesen har vært på flere oppdrag de siste timene, Sjekk aktuell oversikt nedenfor..

Sport på TV

Noen planer for helgen? Det dårlige været gjør det fristende å finne en sofakrok for avslapping og hygge. Glad i sport på TV? Skjer mye denne helgen. Er oppstart for håndball-EM for de norske håndballdamene. Er vintersport på NRK. Spilles cupfinale for fotballgutta på søndag, og spilles mye fotball i europeiske ligaer.

Brann i bygning med 4000 ender..

#Spydeberg

Kl 04.25

Meldt om brann i et gårdsbygg. Skal være ca 4000 ender i bygget. Meldt om et smell. Brannen har økt i omfang. Tatt fyr i takkonstruksjon. Brannen har startet i fyrrom på baksiden av huset. Eier er i kontakt med veterinær for å høre om endene må nødslaktes. Huset er intakt.

Vold mot samboer

#Sarpsborg

Kl 03.39

Mann i 40 årene er pågrepet etter at han skal ha utøvd vold mot sin samboer.

Truet politiet med hund

#Moss

Kl 00.21

En beruset mann i 20 årene er innbragt etter at han plaget en kvinne på en adresse. I tillegg truet han politiet med å slippe hunden på dem. Hunden er plassert på kennel.

Trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 08:12

Rv 109 Rolvsøysund bru trafikkuhell mellom 2 biler. Nødetatene til stedet.

Ruset sjåfør

#Sarpsborg

Kl 02:20

Ruset mann i 20 årene anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, uten gyldig førerkort og besittelse av amfetamin. Passasjer i bilen, ruset mann i 20 årene er anmeldt for bruk av hasj.

Bil av veien

#Fredrikstad

Kl 08.45

Bil har kjørt av veien på Skårasletta. Står på jorde/gårdstun. Ingen personskade. Står ikke til hinder for trafikken. Nødetatene er på stedet.

Torsdagskveld

Trafikkuhell

#Greåker

Kl 20.05

Trafikkuhell på fv 109. En bil har kjørt i grøfta. Materielle skader, ikke personskader. Fører hevdet at han ble blendet av møtende trafikk, og fikk hjulene utenfor veikanten.