desember 01

Amanda Delara besøkte St.Croix-huset

Amanda Delara har blitt omtalt som «landets mest spennende artist». Hun debutere i 2017 med EPen «Rebel». Fredag kveld sto hun på scenen på St.Croix-huset i Fredrikstad.

God plass

Om regnværet eller begrenset forhåndsomtale skal ta skylda vites ikke, men det var god plass til flere tilhørere i Fredrikstad.

UANSETT, det ble en fin fredagskveld – for de som våget seg ut i kveldsmørket, den siste novemberdagen i 2018.

Norgesturné

Amanda er på norgesturné og kom fra sin første Rockefeller-konsert på torsdag. Lørdag gjester hun en scene Kongsberg.

-Verden rundt

-Tidligere i sommer ble låten hennes «We Don’t Run From Anyone» spredd verden rundt, da fotballstjernen Antoine Griezmann brukte musikken hennes i en video på Twitter, da han annonserte at han ble værende i Atlético Madrid skriver Dagsavisen.

EP

I mai slapp Amanda Delara sin andre EP, «Running Deep». Tittelsporet «Running Deep» ble til i den perioden hvor Amanda bestemte seg for å gjøre musikk på heltid, og skildrer det å gjøre drøm til virkelighet oppsummerer P3.

Talerør

-På kort tid har Amanda blitt et slags talerør for den kommende generasjonen. Det er akkurat det som skiller henne ut i den elektropop-befengte verdenen – som heller ikke kommer som noen overraskelse. Kombinasjonen smart, musikalsk og samfunnsengasjert artist er absolutt appetittelig skriver P3 i forbindelse med utgivelsen.

Linktips

Her kan du bli bedre kjent med artisten

Alle foto Simone H Sønstrød