desember 01

Fredrikstad, Kvik Halden og Moss i samme avdeling. Her er oversikt over PostNord-ligaen 2019..

Avdelingsoppsett for PostNord-ligaen 2019..

-Utfordrende

  • Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år, og det var ikke til å unngå at noen klubber får lengre reiser selv om vi prøver å begrense det mest mulig. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig og Nord-Norge bør kobles mot lag fra Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som får reisebelasting, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn i en melding.

Kriterier

  • Andre viktige kriterier er jevn fordeling av 2. lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi prøver også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør der det er mulig. Alle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn.

Her er avdelingene for 2019-sesongen

PostNord-ligaen avdeling 1

Levanger

Stjørdals-Blink

Nardo

Byåsen

Brattvåg

Hødd

Sola

Egersund

Bryne

Vidar

Arendal

Fredrikstad

Moss

Kvik Halden

PostNord-ligaen avdeling 2

Alta

Mjølner

Senja

Bærum

Kjelsås

Grorud

Asker

Oppsal

Elverum

Fram

Odd 2

Florø

Sotra

Åsane