desember 05

God onsdag! Status iøstfold: Kvinne med nødanrop, ble ranet i natt. 15-åring tok pappas bil. Alarm om gasslekkasje..

God onsdag! Har vært væromslag, og våkner opp til 9-10 kuldegrader -og klart vært.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og nødetater har vært på flere oppdrag gjennom natten, Her er en oversikt

Kvinne med nødanrop, ranet i natt

#Fredrikstad

Kl 03:43

Politiet rykker ut på nødanrop fra en kvinne som er truet med kniv på gata. Beskrivelse av gjerningsmann: 20-30 år. Svart joggebukse, mørk jakke/hettegenser. En mann ble etter kort tid pågrepet for ran av kvinnen på åpen gate i Fredrikstad sentrum. Den pågrepne var i besittelse av gjenstander som kan knyttes til ranet av den fornærmede kvinnen. Den pågrepne er i slutten av tenårene. Fornærmede omhendetas av politiet nå.

15-åring tok pappas bil

#Fredrikstad

Kl 01.30

Østsiden. En bil stanses for kontroll. Bilfører viser seg å være bare 15 år. Gutten kjørte på FV 111 Sarpsborgveien på Lundheim. En fortvilet far ankom stedet etter å ha blitt oppringt fra politiet. Gutten har tatt bilnøklene hjemme. Forholdet anmeldes og gutten vil få både en reaksjon og en oppfølging fra politiet. Barnevernet vil også bli involvert.

Alarm om gasslekkasje

#Askim

Kl 02.08

Glava AS. En alarm for gasslekkasje fra industriområdet. Nødetatene til stedet. Viste seg å IKKE være en lekkasje, men en teknisk feil på en sensor som byttes ut nå i natt. Nødetatene har avsluttet.

Trafikkulykke med ATV

#Rygge

Kl 19.56

Melding om en ATV som er påkjørt bakfra på Ryggeveien ved avkj til Øreåsen. To personer på ATV – 50 ccm. Passasjer klager på smerter og kjøres Kalnes for sjekk. Fører fremstår som uskadd, men er kjørt til Kalnes for sjekk han også. Påkjørsel bakfra, lav hastighet. Patruljen oppretter sak.