desember 06

Highasakite til Månefestivalen

Et av våre aller største band avslutter Månefestivalen 2019 søndag 28. juli. Dette blir en av veldig få konserter de gjør på festivaler neste sommer opplyser festivalstaben i en melding.

Toppet lister

Etter å ha toppet den norske radiolisten i tre uker på rad med «Elastic State of Mind», og vært listet med singlene «Out of Order» og «I Call Bullshit» – slapp Highasakite nydelige «Mexico» 16.november.

Nytt album

Samtidig annonserer bandet at de slipper sitt fjerde album, «Uranium Heart» 1. februar 2019 og at albumcoveret er laget av kunstneren Eric Ferguson, bedre kjent som Fergemanden.

Med de nye singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind», «I CallBullshit», er Highasakite tilbake for fullt. Når de slapp «Mexico» er det med nok et spennende pek mot hva vi kan forvente oss av deres fjerde album, «Uranium Heart» som slippes 1. februar 2019. Med tidligere album som «Camp Echo» (2016) og «Silent Treatment» i 2014, har Highasakite allerede bevist at de mestrer albumformatet. Sistnevnte lå på VG- lista i over hundre uker, noe som den gang slo alle rekorder.

Produsent

Når Highasakite slipper «Uranium Heart» i 2019 er det fortsatt med Ingrid Helene Håvik som låtskriver, men denne gangen er det Trond Bersu som har produsert albumet.

  • Vi begynte å spille inn denne plata allerede i begynnelsen av 2017. Låtskrivingen min pågår kontinuerlig, og noen av låtene er mange år gamle, andre er helt nye, forteller Ingrid Helene Håvik.

Foto via Månefestivalen / presse