desember 08

Sarpsborg 08-trener skal ha sagt NEI til Rosenborg..

Cato Haug, styreleder i Sarpsborg bekrefter at Rosenborg har bedt om å få snakke med Geir Bakke. Men suksesstreneren forlater ikke Østfold skriver VG.

Bekrefte

– Jeg kan bekrefte at Rosenborg har tatt kontakt og bedt om å få snakke med Geir. Det skjedde noen få dager tilbake, og vi ønsker ikke å være en klubb som til enhver pris skal beholde hverken spillere, trenere eller andre ansatte. Så Geir har fått lov til å prate, opplyser Haug til VG.

Blir i Sarpsborg

– Geir blir hos oss. Han har valgt det, sier Cato Haug til avisen.

Ingen kommentar

– Jeg har ingen kommentarer til noe som helst. Og nå er jeg på vei inn på julebord! melder Bakke i en kort telefonsamtale med VG lørdag ettermiddag.

Ikke i detaljer

– Jeg vil ikke gå inn på detaljer i kontrakter til våre ansatte. Alt jeg kan bekrefte, er at Rosenborg tok kontakt, svarer Cato Haug i Sarpsborg, som i fjor forlenget med Geir Bakke ut 2022-sesongen.

Trives

– Geir trives hos oss, vi trives med ham og vi har en langsiktig avtale med Geir. Her har vi troen på kontinuitet, sier styrelederen i klubben som tok seriebronse i fjor og har kommet til Europa League-gruppespillet i år.

Aktuell link | VG