desember 20

OnklP til Idyllfestivalen

Festivalarrangører lanserer aktuelle artister til sommerens festivaler i et høyt tempo. I november ble det kjent at Julie Bergan gjester sommerens idyllfestival, og torsdag ble det kjent at OnklP er klar for den populære festivalen i Fredrikstad kommende sommer.

Idyllfestivalen

IDYLL Festivalen er en musikkfestival for hele familien som arrangeres fredag og lørdag 21.-22. juni på Isegran i Fredrikstad.

OnklP

Hele Norges Onkel: Pål Tøien, bedre kjent som OnklP – har i 15 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. OnklP vokste opp i den gamle OL-byen Lillehammer og fikk i ung alder en stor interesse for rap. Da han gikk på ungdomsskolen gjorde han skriften sin uforståelig slik at at lærerne hans ikke så at han skrev musikktekst i skoletimene – dermed fikk han utfolde seg og bli til den prisvinnende tekstforfatteren han er i dag.

«Hver gang vi møtes»

I 2014 gjestet OnklP tv2 sitt program ”hver gang vi møtes” – her fikk hele Norge bli kjent med rapperen fra Lillehammer som i en årrekke har levert god musikk, bra liveshows og et håndknippe skandaler. Siden dette har Jaa9&OnklP, og OnklP & de fjerne slektningene gitt ut to album hver seg – OnklP har lagt konkursen bak seg, og er klar for sitt andre soloalbum.