desember 21

Flere lokale utøvere til junior-EM i Karate

Annika Sælid sammen med landslagstrener Wayne Otto

Flere lokale

Landslagstrener for karate i Norges Kampsportforbund, Wayne Otto, har tatt ut laget som skal delta i EM for junior og U21. Stevnet arrangeres i Ålborg, Danmark 8-10 februar 2019 opplyser Norges Kampsportforbund i en oversikt.

Det har vært et vanskelig uttak, men valget falt på fire utøvere fra Sarpsborg Karateklubb, to fra Sentrum Kampsportsenter og en fra Mizuchi Karateklubb. De syv utøverne som skal representere Norge i Ålborg i februar har alle konkurrert mye og kan vise til gode resultater, ikke minst Annika Sælid som i høst vant gull i ungdoms-OL i Argentina.

Laget

Nora Benedicte Handelsby, Sarpsborg Karate klubb, junior -59 kg

Annika Sælid, Sentrum Kampsport klubb, junior +59 kg

Mariam Skogland, Mizuchi Karate klubb, junior -53 kg

Henrik Rydstrøm, Sarpsborg Karateklubb, junior -76 kg

Daniel Cho Johansen, Sentrum kampsport senter U21 – 67 kg

Ole Christian Hansen, Sarpsborg karateklubb, U21 -75 kg

Adrian Lopez, Sarpsborg Karateklubb, U21 -84 kg