desember 22

God lørdag! Status iøstfold: Flere bortvist fra sentrum. Bil på jordet. Slossing. Brann i bolig..

God lørdag, er helg og siste innspurt før julehøytiden. Våkner til overskya vær og 3-4 minusgrader.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og nødetater har vært på oppdrag fredagskveld og natt til lørdag. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd..

Tilstede på flere utesteder..

#Øst politidistrikt

Kl 05.08

Politipatruljer har gjennom natten hatt fokus på tilstedeværelse ved utesteder. Fra bysentra er omlag 20 personer ilagt et bortvisningspålegg ut natten. Begrunnet i beruselse og innblanding i politets arbeid.

Bil på jordet

#Fredrikstad

Kl 02.41

Gressvik. Mosseveien. Kom melding om singelulykke. Bil hadde kjørt ut på et jorde. Tilsynelatende ingen personskader. Fører, en mann i 20 årene sjekkes videre av helse. Fører har ikke gyldig førerkort, anmeldes.

Slossing

#Moss

Kl 02.05

Moss. Melløs, meldt om slossing ved et utested. Skal ha opphørt, men fortsatt litt amper stemning. Aktuelle personer hadde reist fra stedet da politiet kom til stedet. Ingen opplysninger om peronskade.

Arrest

#Fredrikstad

Kl 00.45

Fredrikstad sentrum. En ung mann er innbragt arrest. Beruset og etterkom ikke et bortvisningspålegg. Anmeldes.

Brann i bolig

#Moss

Kl 23.35

Moss. Krapfoss, kom melding om brann i enebolig. Det skal ha vært brann i et vaskerom, alle beboere er ute av boligen. Var totalt tre personer i boligen. En person er sjekket av ambulanse på stedet etter å ha inhalert røyk.

Bil i grøfta

#Spydeberg

Kl 02.20

Spydeberg, Stegenveien, bil som har havnet i grøfta. Er glatt på stedet. Ingen personer ved bilen, bilen taues vekk.