desember 27

God torsdag! Status iøstfold: Boligbrann. Ufin fyr..

God torsdag! Håper på vel overstått julefeiring. Er på vei inn i romjula, og våkner til overskya og grått vær. Temperaturen ligger mellom 2-3 plussgrader.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og brannvesen har vært på oppdrag de siste timene, Her er noe av det som har skjedd..

Boligbrann

#Fredrikstad

Kl 00.45

Nødetatene er i Arne Stangebyes gate ifm. at det brenner i et ubebodd hus. Det brenner og er mye røyk i området. Bygget er avsøkt uten funn av personer. Ett nabohus med 4 beboere ble evakuert pga. spredning av store mengder røyk. Brannårsak er ukjent, men politiet oppretter sak på forholdet.

Ufin fyr

#Halden

Kl 2305

Politiet vært på Grensen Restaurant og bar etter melding om overstadig person. Mannen i 20-årene var kranglete og ufin da patruljen kom til stedet. Var også meget beruset og ble derfor kjørt arresten.