januar 03

Premiere for nytt underholdningsprogram «All Together Now Norge»

Vi har akkurat gått inn i et nytt år, og TV-kanalene gjør nye tiltak for å kapre seere.

«All Together Now»

«All Together Now» Norge er et helt nytt underholdningsprogram for hele familien, ledet av Anne Rimmen. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» i en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen, bestående av en unik samling av 100 musikere, artister og fargerike musikkeksperter.

Første episode

Hvem får flest av dem til reise seg og synge med? I denne episoden møter vi Marion Range, Renate Staal Nygård, Birk Teodor Rabben, Richard Bowers, Elisabeth Vatndal, Jamil Cardino, Andrine Andersen, Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen.

Sendetidspunkt

Tirsdag 08. januar 2019 kl. 20.30 på TV Norge