januar 03

Sender absolutt alt fra FA Cupen

Manchester Uniteds Paul Pogba og Romelu Lukaku møter Reading i helgens FA Cup. FOTO: RitzauScanpix/ Nordic entertainment

Sender absolutt alt fra FA Cupen

Den første helgen i januar spilles tredje runde i FA Cupen. Blant kampene du kan se direkte på Nordic Entertainment Groups flater er Ole Gunnar Solskjærs managerdebut for Manchester United i FA Cupen og Liverpools bortekamp mot Wolverhampton.

Alle

For aller første gang i Norge vil absolutt alle de 32 kampene som spilles i tredje runde av FA cupen sendes direkte. Kampene blir vist på Viasat 4, Viasport og Viaplay opplyser Nordic Entertainment Group i en melding.

Den fantastiske helgen starter med Tottenhams kamp mot Tranmere fredag 4. januar, og avsluttes med storkampen Wolverhampton-Liverpool mandag 7. januar. Mellom disse kampene får vi blant annet se Ole Gunnar Solskjærs managerdebut for Manchester United i FA Cupen.

  • FA Cupens tredje runde i januar er en av de mest tradisjonsrike fotballhelgene i året, og vi gleder oss stort til å være første mediehus i Norge som viser absolutt alle de 32 kampene direkte, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte.

FA Cupens tredje runde vises på Viasat 4, Viasport og Viaplay. Det blir maratonsending med studio på Viasat 4 lørdag 5. januar fra 12:45-21:00. Det vil også bli studiosending mandag 7. januar fra kl. 20:15.