januar 04

Sesongpremiere for «Hver gang vi møtes»

Det er klart for den åttende sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Syv flotte artister har bodd sammen på vakre Kjærnes gård for å tolke hverandres låter og dele sine historier fra karrieren og livet. Første artist ut denne sesongen er Elisabeth «Bettan» Andreassen opplyser TV-selskapet i en melding.

Samværet på gården har resultert i gode historier som har fått frem både tårer og smil, vakre, morsomme og uventede tolkninger av hverandres låter, og mange ekte gåsehudøyeblikk!

Sendes

Lørdag 12. januar kl. 20.00 på TV 2

De syv artistene er

Elisabeth « Bettan» Andreassen

Trine Rein

Maria Haukaas Mittet

Petter Katastrofe

Sol Heilo

Tom Mathisen

Lars Bremnes

Hver artist

Hver artist får sin egen dag (episode) der hovedpersonen får høre tolkninger av egne låter fra de øvrige artistene. Hovedpersonen får bestemme dagens fellesaktivitet, og deler sin personlige historie med de andre artistene rundt matbordet.

«Bettan»

Første artist ut denne sesongen er Elisabeth «Bettan» Andreassen. Hun har gitt ut en rekke album, og tolker alt fra country til pop. Hun har sunget i musikaler, hatt juleturneer, spilt i revyer og hatt roller på Det Norske Teater.

Bettan har deltatt seks ganger i svensk Melodi Grand Prix og fem ganger i norsk Melodi Grand Prix. Hun har deltatt i totalt fire internasjonale Eurovision Song Contest-konkurranser. Hun vant førsteplass i 1985 med «La det swinge» sammen med Hanne Krogh.