januar 04

Tobias Heintz bekreftet solgt til tyrkiske Kasimpasa

Sarpsborg 08 har kommet til enighet med den tyrkiske toppklubben Kasimpasa om en overgang for Tobias Heintz. Den mulige overgangen ble også omtalt for noen få dager dager siden.

Lang liste

20-åringen føyer seg med det inn i en etter hvert ganske så lang liste av spillere som har blitt solgt fra Sarpsborg 08 skriver klubben på sine nettsider.

  • Vi er stolte i dag. Tobias Heintz er på mange måter et produkt av spillerutviklingsarbeidet i Sarpsborg 08. Etter at han kom fra Sprint-Jeløy har han tatt steg på steg. I høst fikk han gjennombruddet i Europa League og var tellende for oss i flere kamper. Når vi nå fikk et bud vi mente var riktig for både spiller og klubb, kan vi ikke annet enn å ønske Tobias lykke til videre. Dette er helt etter strategien vår, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Ny klubb

I sin nye klubb blir han nå del av et lag som jakter topplassering i Süper Lig. Kasimpasa er nummer fire på tabellen, á poeng med Trabzonspor på 2. plass, men seks poeng bak Basaksehir som topper. Heintz har skrevet en 3,5-årsavtale med klubben.

Gjør Sarpsborg 08 mer attraktivt

  • Tobias har vært tydelig på at dette er en mulighet han ikke ville la gå fra seg. Det har vært lange forhandlinger, men slik må det også være. Vi skal ha riktig pris for spillerne våre og det har vi fått nå, sier Berntsen, som også legger til at klubben har sikret seg en videresalgsprosent.

aktuell link