januar 12

TV-tips: Sesongpremiere for Skavlan lørdag kveld

I årets første program av Skavlan møter vi Ada Hegerberg, Jonas Gardell, Dagny Carlsson og Anders Hansen.

Ada

Ada Hegerberg fra Sunndalsøra ble historisk da hun rett før jul ble tidenes første kvinne som vant gullballen. I året som gikk vant hun både den franske ligaen og Champions League, og ble toppscorer i begge turneringene. I Skavlans sesongpremiere møter Fredrik en åpen og offensiv superstjerne, og programlederen får kjenne kraften fra Adas skuddfot – litt for godt – på kroppen.

Gardell

Jonas Gardell går inn i 2019 med en selvbiografisk roman, podcast, tv-serie og sitt mest glamorøse sceneshow noensinne: «Queen of fcking everything». Han mener vi mennesker må slutte og begrense oss, og hvis folk spør hvem vi tror vi er, bør svaret være nettopp The queen of fcking everything.

Hva gjør?

Hva gjør egentlig de herlige små skjermene med hjernen vår? Psykiater og overlege Anders Hansen hadde stor suksess med boken «Hjernesterk». Nå har han sett på hvordan hjernen påvirkes av vår tids digitalisering, og er straks klar med boken «Skjermhjernen».

Den 106 år gamle bloggeren Dagny Carlsson er blitt et fenomen i Sverige. Nå kommer dokumentarfilmen «Dagny – om jag sätter mig ner nu dör jag». Dagny er i høyeste grad levende, men kommer til Skavlan direkte fra sykehuset, etter at hun startet 2019 på dramatisk vis – med å bli påkjørt av en bil.

Sendes

Lørdag 12. januar kl. 22.30 på TV 2