januar 13

Har signert costaricansk landslagsspiller

Wilmer Azofeifa (24) er navnet på Sarpsborg 08s nye midtbanespiller. Costaricaneren har signert en treårskontrakt med klubben bekrefter klubben søndag ettermiddag.

Spennende

  • Det blir spennende å se Wilmer når han glir inn i gruppa her. Han kommer til å være en veldig god tilvekst for oss. Det er en hardtarbeidende midtbanespiller som er løpssterk. Han er veldig mobil, intensiv i spillet sitt og en veldig god ballspiller. Vi er veldig spent, men det er alltid slik: Han kommer fra Costa Rica og skal trives i nord, men vi har veldig store forhåpninger. Azofeifa er en spiller vi har fulgt over litt tid og har gode referanser på, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Årets spiller i hjemlig serie

Azofeifa er ikke spesielt stor av vekst. Men på tross av å kun rage 170 centimeter over bakken, er han en leder på banen. 24-åringen har vært kaptein for klubblaget Santos i den hjemlige toppserien og fikk i mars landslagsdebuten under Óscar Ramirez’ ledelse. Han ble kåret til årets spiller i den hjemlige ligaen sist sesong.

Her kan du lese mer | Sarpsborg 08 / Foto via S08