januar 14

Ismael Cheick Coulibaly har vist nok til å overbevise Sarpsborg 08. Langtidskontrakt..

Gjennom flere treningsopphold har Ismael Cheick Coulibaly vist nok til å overbevise Sarpsborg 08. Nå belønnes han med langtidskontrakt opplyser klubben på sine nettsider.

Uredd

  • I Ismael får vi en uredd spillertype som kan spille både kant og spiss. Han er god én mot én og har en gjennombruddskraft vi synes er veldig spennende, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Fire år

18-åringen som kommer fra Mali har signert en fireårsavtale med Sarpsborg 08 og har i løpet av sine treningsopphold i klubben tatt steg på steg.

Drømt

  • Jeg har drømt om å få denne sjansen. Hver gang jeg har reist tilbake til Mali har jeg vært redd det var den siste turen til Sarpsborg 08, men jeg har gitt alt hver eneste trening og nå får jeg betalt. Jeg er glad nå, sier Coulibaly. 

Tar stadig steg

  • Det aller mest imponerende med Ismael, er at han kommer tilbake som en bedre utgave av seg selv hver enste gang. Nå blir det viktig at vi følger ham opp skikkelig også utenfor banen slik at han føler seg trygg og kan blomstre. Vi har tro på Ismael, sier Berntsen.

Aktuell link | S08 | foto via S08