januar 14

Nicolay Solberg klar for Fredrikstad

Kantspilleren har hatt flere gode sesonger i toppen av OBOS-ligaen, i dag ble det klart at han kommer tilbake til FFK opplyser klubben på sine nettsider. Solberg skriver under på en 3-årsavtale og er på plass på trening allerede i morgen.

Ønske

  • Nicolay har uttrykt et sterkt ønske om å være endel av FFK. Hans egenskaper passer godt inn i troppen vår og han tilfører oss blant annet rutine og målpoeng. Sier Per-Mathias Høgmo.

Comeback

Nicolay gjør med det comeback i FFK-trøya. Forrige opphold ble ingen suksess grunnet en skade og påfølgende feilbehandling som holdt han på sidelinjen i lang tid. 

  • Jeg har hatt et sterkt ønske om å være en del av FFK. Det er flere veier å komme seg til Eliteserien på, og en av veiene er med FFK og det er veien jeg ønsker å gå. Jeg ønsker å være med å bygge videre på den kulturen som er startet på i klubben. Jeg var her i 2013-2014 og føler jeg har mye uoppgjort, håper vi sammen kan være med å komme oss tilbake i det gode selskap forteller Nicolay.

Aktuell link

Foto via FredrikstadFK