januar 17

Lars-Jørgen Salvesen vil sette sitt preg på Sarpsborg 08. Ny spiss..

På tolv kamper for Ull/Kisa scoret han åtte og assisterte to mål i høst. Nå vil Lars-Jørgen Salvesen sette sitt preg på Sarpsborg 08 opplyser S08 i en artikkel.

Spiss

  • Salvesen er en spiss vi har skikkelig troa på. Han har nok gått litt under radaren etter et skadeopphold inn mot 2018-sesongen. Talentet har vært ubestridt, men i høst fikk han sitt virkelige gjennombrudd i OBOS-ligaen. Han har en totalpakke som er veldig spennende, sier sportssjef Thomas Berntsen.

-Gleder meg

  • Jeg gleder meg veldig til denne utfordringen. Jeg er en spiss som scorer mye mål. Jeg avslutter godt med begge bein og med hodet. Jeg kan også brukes om oppspillspunkt og er flink til å kombinere. Jeg vil si jeg er en allrounder. Forhåpentligvis skal jeg bidra med mye mål, sier den nysignerte spissen.

Treårsavtale

  • Ull/Kisa er på vei opp og fram. Det er ikke tilfeldig at Salvesens gjennombrudd kom der. Vi gleder oss veldig til å se ham i blått og hvitt. Vi tror på en god match, sier Berntsen.

Lars-Jørgen Salvesen har skrevet under en treårsavtale med Sarpsborg 08.

Foto via S08