januar 18

S08: Drømmestart for nykommerne. Sarpsborg 08 vant 4-0 over Vålerenga

Sarpsborg 08 var effektive og vant til slutt 4-0 over Vålerenga i årets første treningskamp. En fin start på det nye året for nykommerne og Sarpsborg-fans.

1-0

Sarpsborg 08 tok ledelsen 1-0 etter en scoring av Mikkel Agger. Nykommer Jonathan Lindseth ga pass til scoringen. Målet kom etter 28 minutter.

2-0

Jørgen Strand Larsen setter årets første straffe trygt i mål til 2-0. Scoringen kom etter 34 minutter, og det var bortelagets keeper som felte Lindseth.

3-0 / 4-0

Nysignerte Salvesen fikk en god debut i Sarpsborg-trøya og scoret to ganger mot Vålerenga. Spissen sørget etterhvert for både 3 og 4-0

-Nysigneringen startet sitt opphold i 08-trøya med å score på et direkte frispark, før han få minutter senere nettet sitt andre etter flott forarbeid av Singh. (S08)

Skade på Horn

Jørgen Horn fikk en albue plantet i ansiktet og gikk ned for telling etter bare noen minutters spill. Eurosport.no får opplyst at Horn ble hentet av ambulanse. Han skal ikke ha klart å se noe på det venstre øyet etter smellen.

– Det var litt skummelt. Han så litt dårlig. Det hadde skjedd noe med øyet også, så han hadde mistet synet der lite grann. Det er ikke noe moro. Det er sikkert noe som går seg til, men nå er han i hvert fall i gode hender på sykehuset sa hovedtrener Geir Bakke til Eurosport.

Foto via S08