januar 21

Fire-års kontrakt for Steffen Lie Skålevik. Klar for Sarpsborg 08

Steffen Lie Skålevik bytter ut rødt mot blått, vest mot øst. Fjorårets Brann-toppscorer skrev mandag under papirene som gjør han til Sarpsborg 08-spiller de neste fire årene opplyser S08 på sine nettsider.

Setter høyt

  • Dette er en spiller vi setter høyt. Vi har fulgt Steffen Lie Skålevik i flere år. Han er en spiss som jobber utrettelig, har god ork og nese for mål. Et vaskeekte arbeidsjern vi gleder oss voldsomt til å se i blått og hvitt, sier Thomas Berntsen.

Toppscorer i Brann

25-åringen (blir 26 31.januar) var toppscorer for Brann-laget som gikk til sommerferie i suveren serieledelse midtveis sist sesong. I Bergen noterte han seg i snitt for et målpoeng hvert 157. minutt i 2018. Det er tall som imponerer sportssjefen.

Fireårskontrakt

Steffen Lie Skålevik er kjøpt ut fra kontrakten sin i Brann. Han flytter nå østover med en fireårskontrakt i bagasjen hos sin nye arbeidsgiver.

  • Med Lars-Jørgen Salvesen og nå Steffen inn i tillegg til alternativene vi allerede har, føler vi at vi begynner å se konturene av noe veldig spennende offensivt. Dette er typer som passer vår filosofi og spillestil som hånd i hanske. Vi gleder oss, sier sportssjefen.

Foto via S08