januar 24

God torsdag! Status iøstfold: Fant to personer i bilen. Brann i leilighetsbygg. Stjålet bil..

God torsdag! Våkner til 2-3 minusgrader og overskya vær.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og brannvesen har vært på oppdrag natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd..

Brann i leilighetsbygg

#Moss

Kl 01.36

Melding om bygningsbrann i Gimleveien ved 01.30 tiden i natt. Brannvesenet melder etterhvert at de har kontroll. På adressen er det flere hybelleiligheter. Det jobbes med alternativt overnattingssted for enkelte av beboerne som ikke kan vende tilbake grunnet røyk/skade. To beboere får alternativt overnattingssted for natten. Ingen personskade blant beboerne. Brannårsak antas være stearinlys.

Fant to personer i bilen

#Halden

Kl 07.52

Bileier kom til jernbanestasjonen i Halden for å hente bilen sin. Fant den med knust bakrute og to personer inne i bilen. Patruljen raskt på stedet og påtraff en mann og kvinne. Begge kjenninger av politiet. Intet er stjålet. Heller ikke gjort forsøk på å stjele den. I tillegg ble det funnet noe narkotika på en av dem. Begge er avhørt og deretter dimittert.

Stjålet bil

#Trøgstad

Kl 10.15

Melding om stjålet bil fra en privatadresse i Trøgstad i løpet av natta. En rød Toyota Hiace, 2011-modell, med kjennemerke AE302.. er stjålet. Ved observasjon av bilen kan politiet kontaktes på 02800.