januar 26

Effektive Sarpsborg 08 vant 2-0 over svenske Häcken

Det er tiden på året for treningskamper i norsk fotball. Eliteserielagene er godt i gang med oppkjøringen til kommende sesong, og spillere forlater og velger nye klubber. Lørdag møtte Sarpsborg 08 svenske Häcken til treningskamp.

0-1

-Sammen med Skålevik, Zachariassen og Lindseth, presset Zachariassen høyt. Han brøt ballen og alene med keeper var midtbanespilleren sikker da han sendte gjestene opp i føringen oppsummerer klubben etter den første scoringen.

Ikke effektive

Häcken hadde mye ball, men var langt fra effektive i dagens treningskamp.

Straffe

-0-1 skulle bli til 0-2 i det 32. minutt. Scoringen kom etter at Jonathan Lindseth ble lagt i bakken og Sarpsborg 08 ble tildelt straffespark. Jørgen Strand Larsen brant avslutningen fra ellevemetersmerket, men var først på egen retur og scoret skriver S08 på sine nettsider.

Vant 2-0

De to målene ble også kampens eneste. Sarpsborg 08 tar sin andre rake seier i treningskampene. For en uke siden ble det 4-0 over Vålerenga.

Sarpsborg 08s lagoppstilling:

Aleksandr Vasyutin (ut 46) – Jon-Helge Tveita (ut 64), Madis Vihmann, Nicolai Næss (ut 83), Joachim Thomassen (ut 64) – Matti Lund Nielsen (ut 64), Harmeet Singh (ut 64), Kristoffer Zachariassen (ut 64), Jonathan Lindseth (ut 64) – Jørgen Strand Larsen (ut 46), Steffen Skålevik (ut 46)

Reserver: Aslak Falch (inn 46), Sulayman Bojang (inn 64), Nikola Tkalcic (inn 64), Ismael Coulibaly (inn 64), Alexander Ruud Tveter (inn 64), Lars-Jørgen Salvesen (inn 46), Ole Jørgen Halvorsen (inn 64), Wilmer Azofeifa (inn 64), Mikkel Agger (inn 46), Anwar Elyounoussi (inn 83)

aktuell link | foto / arkiv via S08