januar 26

God lørdag! Status iøstfold: Boligbrann. Promille og narkotika. Kjørte fra politiet, men..

God lørdag, våkner til 2-3 minusgrader og overskya vær.

status iøstfold

Politi og brannvesen har vært på oppdrag i østfoldbyene natt til lørdag. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd.,

Kjørte fra politiet, men..

#Sarpsborg

Kl 02.24

Mann i 20 årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand etter at han kjørte fra politiet, men ble innhentet. Nødvendige prøver er tatt, førerkortet er beslaglagt og sak opprettes.

Trafikkuhell

#Halden

Kl 06.18

Meldt om trafikkuhell mellom to biler ved Remmen. Politiet rykket ut for å få klarhet i hva som har skjedd. To biler som hadde slått speilene borti hverandre. Fyller ut skademelding.

Brann i badstue

#Sarpsborg

Kl 19.20

Meldt om brann i badstue. Folk på stedet holdt brannen i sjakk. Brannen slukket av brannvesenet. Politiet oppretter sak.

Boligbrann

#Trøgstad

Kl 01.15

Meldt om brann i bolig i Sluppenveien. Mye røyk i huset da nødetatene ankom. Huset gjennomgått av røykdykkere. Ingen personer i bygget. Brannen ble slukket. Politiet oppretter sak.

Promille

#Moss

Kl 21.15

En kvinne i 20 årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand etter at hun kjørte av veien på Osloveien. Nødvendige prøver er tatt og førers førerkort er beslaglagt.

Promille og narkotika

#Mysen

Kl 01.12

Mann i 20 årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt og førerens førerkort er beslaglagt. Passasjer, også en mann i 20 årene er anmeldt for bruk av narkotika.

Laserkontroll

#Sarpsborg

Kl 20.35

UP avholdt laserkontroll i St. Nikolas-gate. 2 forenklede forelegg for fart. Høyeste 61 km/t i 50-sone.

Tyveri av kobber

#Halden

Kl 19.35

Tyveri av kobber fra bedrift i Halden. To personer stanset på vei bort fra stedet. Pågrepet.