januar 27

Kjendisene legger kredittkortene på bordet i nytt TV3-program

Silje Sandmæl. Foto: TV3/Rune Bendiksen

Kjendisene legger kredittkortene på bordet i nytt TV3-program

Silje Sandmæl, kjent fra Luksusfellen og DNB, er premiereklar med sitt nye konsept I lomma på Silje. Nå skal hun få innsyn i kontoutskriften til fem norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine. For er det egentlig nødvendig å bruke 12000 kroner i måneden på å spise ute? Kan man kjøre buss istedenfor taxi og lage mat selv? Silje Sandmæls oppdrag er å hjelpe kjendisene å spare penger for å oppfylle hver sin drøm.

Premiere

«I lomma på Silje» har premiere tirsdag 29. januar kl. 21.30 på TV3, Viafree og Viaplay. Programmet lages i samarbeid med DNB.

Aktuelle gjester

De som har turt å legge kredittkortene på bordet, og vise Silje sitt til tider pinlige overforbruk, er tv-personlighet Tore Petterson, artist Jenny Jenssen, radioprogramleder Niklas Baarli, programleder Johanna Grønneberg og komiker Trine Lise Olsen.

I I lomma på Silje skal Silje Sandmæl gi kjendisene veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på unødvendige ting. Silje skal bevisstgjøre dem på eget forbruk slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg. Ifølge spareeksperten Silje, kan hver og en av kjendisene spare et sekssiffret beløp i året. Klarer de det?