januar 28

Trøbbel i trafikken. Flere uhell

Snøen har ført til utfordringer på østfoldveier gjennom dagen. Det meldes om flere uhell i løpet av noen få timer. Her er noe av det som har skjedd..

Trafikkulykke

#Fredrikstad

Kl 16.23

Torsnes. Melding om trafikkulykke ved Dal, avkjøring Porsmyrveien. To biler involvert. En person i hver av bilene. De blir kjørt til legevakt for sjekk. Veien er stengt inntil videre. Vi venter på bergingsbil.

Kollisjon på Rolvsøyveien

#Fredrikstad

Kl 16.01

To biler kollidert på Rolvsøyveien. Begge er kjørbare og førerne er anmodet om å flytte dem til egnet sted.

Bil i autovernet

#Østfold E6

Kl 14.35

Halmstadkrysset. Kommer melding om en bil som har kjørt i autovernet i nordgående retning. Står på tvers i det venstre kjørefeltet.

Uhell på E6

#Rygge E6

Kl 09.39

Melding om singelulykke på E6 sørgående. Bil som har kjørt i autovernet. Uhellet har skjedd ca 2-3 km syd for Rygge fly. Bilen har snurret og truffet midtdeler. Ingen personskade, men store materielle skader.

Kjørte i fjellvegg

#Rakkestad

Kl 08.29

Melding om en bil som har kjørt i fjellvegg i nærheten av Os skole. Uklart skadeomfang, store materielle skader. Fører av bilen fremstår som uskadd. Trafikkdirigering på stedet

Front mot front

#Moss

Kl 07.49

Ryggeveien. Melding om trafikkulykke. Front mot front. Begge sjåførene blir sjekket av ambulanse på stedet, fremstår som uskadd/lettere skadd