januar 31

Klar for S08! Jarl fra Kjelsås

G19-landslagsspiller Sebastian Jarl har signert en treårskontrakt med Sarpsborg 08. Det melder klubben på sine nettsider. Midtbanespilleren, som også kan figurere som midtstopper, kommer som Sigurd Rosted gjorde fra spill i Oslo-klubben Kjelsås.

Både og..

  • Jeg kan bidra godt både offensivt og defensivt i de fleste posisjoner. Jeg er en spiller som alltid gir hundre prosent for laget, sier Jarl, som fylte 19 år 11. januar.

Tre år

Sebastian Jarl har skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg 08 og slutter seg til troppen i Benidorm i løpet av de kommende par dagene.

– Sterk

  • Han er en fysisk sterk spiller som er 1,88 høy med fin pasningsfot. Sebastian er ekstremt trenbar og holdningssterk. Han er god i lufta og klinker til i duellspillet. Han har også ytret et ønske om å spille for oss og har selv stor tro på at han vil utvikle seg her med langsiktig jobbing. Den reisen gleder vi oss til å være med på, sier Berntsen.

Skjermbilde via S08 / Aktuell link