februar 04

Klart for sesongpremiere av «Heimebane 2»

Helena Mikkelsen (Ane Dahl Torp) og Varg får ein tøff start på sin andre sesong i Eliteserien. Foto via NRK

Helena Mikkelsen og Varg er klar for den vanskelige andresesongen i Eliteserien. Klubben er på randen av konkurs. Jakta etter økonomisk trygghet fører til en skjebnesvanger kamp om Vargs sjel.

Andre sesong

I andre sesong av Heimebane følger vi igjen den ambisiøse Helena (Ane Dahl Torp). Da hun ble trener for Varg, ble hun norges første kvinnelige fotballtrener for et herrelag på toppnivå.

Helena får en tøff start på sesongen. Varg er i økonomisk krise, og Helena må bygge opp et nytt lag fra grunnen. Med Adrian (Axel Bøyum) som ledestjerne for en gjeng amatører og lokale talent, er Varg i ein konstant krise. Mangelen på penger skaper store problem internt i laget. Helena og Espens (Morten Svartveit) jakt etter økonomisk trygghet får uventa konsekvenser for de begge.

Kamp om barna

Den tidligere utanlandsproffen Michael (John Carew) er midt i ei skilsmisse. En lang kjærlighetshistorie får en hjerteskjærende slutt. Han havner i ein brutal kamp mot Marianne om foreldreretten til de to barna deres.

Helenas datter, Camilla, har forlatt Ulsteinvik og mora for å finne sin egen vei. Klarer Helena å vinne Camilla tilbake? Vil hun kunne støtte dattera i de vanskelige valgene hun blir stilt overfor?

Investor

Vargs stadig nedgåande økonomiske spiral, gjør Helena desperat. Kan hun finne en mulig løsning? En investor kommer med et tilbud, men er dette det beste for klubben?

Dypere

Heimebane sesong 2 dykker enda dypere ned i karakterene og hva som skjer med relasjonene, når de må begynne å ta de vanskelige valgene.

Alle foto via NRK