februar 10

God søndag! Status iøstfold: Boligbrann. Pirat. Ville ikke høre. Promille. Påkjørsel

God søndag! Våkner til overskya vær og plussgrader. Ventes en del vind gjennom dagen. Håper helgen har vært Ok så langt.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til søndag. Her er noe av det som har skjedd

Pirat i Halden

#Halden

Kl 02.45

Politipatrulje stanset en bil der fører, en mann i 40-årene, anmeldes for pirattaxivirksomhet.

Ville ikke høre 1

#Sarpsborg

Kl 02.15

Pellygata. En mann og en kvinne i 30-årene innbragt til arresten etter ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Anmeldes for ikke å etterkomme politiets pålegg og forulemping av offentlig tjenestemann.

Påvirket bilfører

#Moss

Kl 01.50

Litt før kl 02 fikk politiet melding om svært påfallende kjøring. Ut fra mistanke om kjøring i påvirket ble bileier oppsøkt på adresse. Vedkommende har erkjente kjøringen. Gjorde utslag godt over lovlig grense på alkometer. Mann i 50 årene som blir anmeldt.

Ruset sjåfør

#Sarpsborg

Kl 01.45

Skjebergveien. Meldt om utforkjørsel – bil i grøfta. Mistanke om at mannlig fører i 50 årene er ruset på annet enn alkohol. Blir fremstilt av patrulje for bevissikring( blodprøve) mtp påvirkningstype/grad

Ville ikke høre 2..

#Askim

Kl 02.40

En mann i 20-årene som tidligere i natt ble bortvist fra sentrum pga ordensforstyrrelse, ble påtruffet av en patrulje, fortsatt i sentrum. Ble innbragt til arresten og anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Bortvist

#Halden

Kl –

Kongensbrygge. En mann i 20-årene bortvist fra sentrum pga ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

Boligbrann

#Spydeberg

Kl 00.21

Melding om brann i enebolig. 4 beboere skal være ute. Skal brenne i 2 etasje av enebolig. En skal ha fått i seg noe røyk ellers er det ikke meldt om personskade. Brann ble bekreftet slukket kl 00:42. Åsted er avsperret med tanke på videre undersøkelser.

Påkjørsel i gangfelt

#Moss

Kl 18.02

Varnaveien. Politiet er på stedet i forbindelse med påkjørsel av fotgjenger i gangfelt. Fotgjenger kjøres legevakt. Politiet oppretter sak på forholdet. Førerkortet til bilfører er beslaglagt