februar 10

Håvar Jenssen forlenger med Fredrikstad. Ut 2021

FFK sin nummer 1 mangler bare en opptreden på å passere 100 kamper for FFK. I 2018 var han en av lagets aller beste spillere og nå blir han i klubben i minst 3 år til opplyser klubben på sine nettsider.

Fra Ekholt

Håvar Jenssen kom til FFK fra Ekholt helt tilbake i 2012 når burvokteren kun var 15 år. Derfra har han gått gradene i klubben gjennom G16, G19, rekrutt og til a-laget. Debuten kom allikevel så tidlig som i 2013 og i 2019 passerer han 100 kamper for FFK. 

-Framgang

– Håvar har mange kvaliteter og viste en imponerende framgang i 2018. Han er svært profesjonell og er med å sette standard i det daglige treningsarbeidet. For oss er han en viktig brikke i vår satsing mot eliten. Håvar og Aleksander ledes på en utmerket måte av Samuel og sammen setter de seg stadig nye mål. Et sterkt team i teamet. Sier Per-Mathias Høgmo.

Foto via FredrikstadFK / aktuell link