februar 11

-Etter familiens ønske ble det gitt en minnegave til Sarpsborg 08

I forbindelse med mangeårig ildsjel Roar Bjerkes bortgang, ble det etter familiens ønske gitt en minnegave til Sarpsborg 08. Det skriver klubben på sine nettsider. Summen man fikk inn, bidro til at Sarpsborg 08 fikk kjøpt inn to nye hjertestartere.

-I hans ånd

  • Roar og jeg hadde en rekke fellesinteresser. Da han gikk bort, tenkte jeg at dette ville være noe han hadde satt pris på. Dette er i hans ånd, sier Bente Bjerke, Roars enke. 

Ildsjel

Roar Bjerke var en av de virkelig store ildsjelene i Sarpsborg 08. Han har bidratt dag og natt, enten det har vært dugnader på Stadion, loddsalg for Støttegruppa eller annet. I mars 2018 gikk Bjerke bort etter en akutt hjertestans. 

  • Man vet aldri når slikt skjer. Jeg ble veldig glad da Sarpsborg 08 satte så pris på og ønsket hjertestarterne, sier Bente Bjerke.

Tar plass i nybygget

De to hjertestarterne plasseres i henholdsvis VIP-lokalene på hovedtribunen og i nybygget i søndre sving.

  • Både Bente og Roar har vært viktige for klubben. Det er slike personer som gjør Sarpsborg 08 til den klubben vi er. Dette var rørende og en gave vi setter ekstra stor pris på, sier arrangementsansvarlig Tone M. Karlsen.

aktuell link | foto via S08