februar 13

God onsdag! Status iøstfold: Vogntog rygget på E6. Flere trafikkuhell. Forsøkte bryte seg inn..

God onsdag! Våknet til blå himmel og sol. Kan bli en fin dag.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på flere oppdrag det siste døgnet, Her er en oversikt over noe av det som har skjedd

Rygget på E6. Ble filmet..

#Halden

Kl 00.50

På Svinesund har patrulje kontrollert et vogntog som har rygget på E6. Et vitne filmet hendelsen. Vi har sett på opptakene og på bakgrunn av denne og forklaring fra fører så ble det besluttet førerkort-beslag. Rumensk mann i 60 årene som blir anmeldt.

Trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 08.20

Trafikkuhell på Innfartsveien, Rv110, ved avkjøringen til Veum, retning sentrum. Påkjørsel bakfra. Skal ikke være personskade.

Ruset mann forsøkte bryte seg inn

#Moss

Kl 00.37

Politiet mottok melding om ruset mann som forsøkte å bryte seg inn i bolig. Patrulje var raskt fremme og fikk kontroll på mann i 40 årene. Ruset på sentralstimulerende narkotika. Sa han lette etter sin ekskone. Vedkommende blir innbragt arresten.

Bil kjørte av veien

#Råde

Kl 07.44

#Råde. Bil kjørt av veien på Fv 354, Tombveien, like ved jordbruksskolen. Nødetatene er på stedet. Fører er uskadd. Svært glatt på stedet.

Lastebil snurret

#Fredrikstad

Kl 07.33

Melding om en liten lastebil som har snurret rundt på Vardeveien (Vetatoppen) Ligger på siden, 1 person er ute av kjøretøyet. Det er to biler involvert. Liten lastebil har fått sleng og truffet møtende personbil i siden. Lastebilen havnet på jordet. Førerne sjekkes av amb.personell på stedet.

Hodeskader

#Våler

Kl 19.29

Kommer melding om trafikkulykke på Hobølveien. Person påkjørt av bil. En mann fraktet til sykehus med hodeskader. Politiet foretar undersøkelser, samt prater med vitner på stedet.