februar 13

Ny generalsponsor og 3-1 seier i treningskamp

På bildet; Trond Delbekk og Øivind Kvammen fra Værste

Fin onsdag

Det har vært en hyggelig onsdag for mange Fredrikstad-supportere. Dagen har bydd på presentasjon av ny generalsponsor og seier i treningskampen mot Nest-Sotra.

Anerkjent

Værste AS er en av Fredrikstads mest anerkjente og profesjonelle bedrifter, nå blir byutvikleren Generalpartner i FFK opplyser klubben onsdag formiddag.

Værste

Siden Fredrikstad Stadion ble åpnet i 2007 har området vokst til å huse flere arbeidsplasser enn Fredrikstad Mekaniske Verksted hadde på sitt beste, og i årene som kommer vil det bygges og utvikles en fantastisk bydel.

  • Vi er stolte av å kunne presentere Værste som ny Generalpartner i FFK. Værste er en særdeles profesjonell bedrift som arbeider planmessig og langsiktig, en Generalpartner det gleder oss å bli assosiert med forteller Joacim Heier i Fredrikstad fotballklubb.

Alle draktene

Værste og FFK har en intensjon om et langvarig samarbeid og har i første omgang signert en 1+2 års avtale hvor første året skal benyttes til å forme samarbeidet for fremtiden. 

Værste sin nye logo vil pryde alle draktene i hele FFK. 

Vant treningskamp

FFK møtte også Nest-Sotra til treningskamp onsdag ettermiddag. Kampen ble spilt under lagets treningsleir i Tyrkia.

Kjell Rune Sellin og Leonard Getz var tilbake i troppen til denne kampen, mens Eirik Mæland og Andreas Hagen fortsatt skal ha noen flere gode treninger før de slippes til i kamp opplyser klubben på sine nettsider.

Vant 3-1

Dagens match endte til slutt med 3-1 seier til FFK, og Per-Mathias Høgmo sier seg fornøyd med årets treningsopphold

  • Det er flott videreutvikling i laget, bunnsolid press-spill, gjennombruddshissig og god variasjon i angrepsspillet. En herlig innstilling og stor innsats i laget. 15-4 i målsjanser mot en god OBOS-liga motstander sier det meste.

Igjen er Mads Nielsen solid, Veteli eide midtbanen og Åsheim viste at han kommer til å bli en strålende høyreback.

Vi ser mye sterkere ut nå enn på tilsvarende tidspunkt i fjor, troppen vi har nå gir høyere kvalitet i alle spillets faser.

En meget vellykket treningsleir, vi gleder oss til å komme hjem og bygge videre på dette forteller Per-Mathias Høgmo.

Aktuell link

Foto via FredrikstadFK