februar 14

Sheldon Bateau er Sarpsborg 08s nye midtstopper. Trinidad og Tobago

Landslagsspilleren fra Trinidad og Tobago har signert med Sarpsborg 08. Det bekrefter klubben torsdag kveld. Den 28 år gamle mannen fra Trinidad og Tobago har skrevet en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen.

Rutine

  • I Sheldon får vi en rutinert midtstopper med solid duellkraft og bra tempo. Bateau har blitt spilt inn gjennom nettverket vårt. Vi har fulgt ham opp tett de siste ukene og er trygge på at han vil bli en solid tilvekst, sier sportssjef Thomas Berntsen.

33 a-landskamper

  • Jeg er en spiller som jobber hardt. En sterk, men også underholdende midtstopper som liker å bidra offensivt. Jeg jobber hardt for laget og klubben, sier Sarpsborg 08s nysignering.

Bateau står bokført med 33 a-landskamper og tre mål for Trinidad og Tobago. Han kommer senest fra spill i Kairat Almaty i Kashakstan. Han har tidligere spilt for KS Samara i den russiske toppserien i tillegg til den belgiske toppklubben Mechelen.

Foto via S08 | aktuell link