februar 16

Jubel for hockey-interessert Sarpsborgkvinne! Vant over 1 million

Lørdag var det Gull-Lotto hos Norsk Tipping med ca 30 millioner i potten. To spillere vant drøyt ti millioner hver og ti spillere i et andelslag vant drøyt en million hver opplyser Norsk Tipping.

Gull-Lotto er rett og slett en jackpot-trekning i Lotto, så da det ikke ble noen vinnere av syv rette forrige lørdag, den 9. februar, så spratt potten opp i drøyt 30 millioner på denne ukens trekning, den 16. februar. 

Andelslag

Det var tre vinnerrekker som ble trukket ut til hver å vinne førstepremie på 10.085.690 kroner. To av disse rekkene tilhørte to spillere, men den siste av de tre uttrukne vinnerrekkene tilhørte et andelslag bestående av ti spillere. De ti andelslagspillerne i som hadde levert til Gull-Lotto vant dermed litt over en million hver. 

Andelsbank gir deg muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. Les mer om hvordan det fungerer her.

To spillere vant over ti millioner hver

• Austrheim

• – Det var ikke verst! Det har jeg venta lenge på, flirte mannen som var fra Austrheim i Hordaland. Han hadde sjekket mobil-appen og visste at han hadde vunnet stort, men var litt opptatt da vi ringte. Hva han skulle bruke premien på visste han ikke, men mannen ble i hvert fall veldig glad. (Mannen ønsker å være anonym)

• Larvik: Hehe! Jeg vet det allerede jeg, ser du. Vi er to kollegaer som er er veldig fornøyde akkurat nå. Kameraten min fra jobben og jeg har en avtale. Vi har spilt fire kuponger hver lørdag i to år, men denne uken kjøpte vi to ekstra Lotto-kuponger og vant på den ene, så nå har nå fem millioner hver. I kveld blir det rolig. Vi tenker litt på hva vi skal finne på videre  og er ganske slått ut, men har det veldig fint, sier mannen fra Larvik.(Mannen ønsker å være anonym)

Ti spillere vant over en million hver

Ti spillere vant over en million hver i Gull-Lotto, en av dem var en kvinne fra Sarpsborg.

-Å herregud, dette er jo helt utrolig. Jeg kjøpte denne kupongen når vi var på Hamar forrige helg  og så Sparta mot Storhamar i Dragons Cup, sier den hockey-interesserte kvinnen.

  – Nå har vi jo ordnet nytt bad på huset vårt som vi akkurat driver og pusser opp. Denne telefonen er jo sånn man drømmer om. Det gir jo uante muligheter og er jo helt fantastisk. Vi skal til London neste helg og da skal vi feire det, sier den glade kvinnen fra Sarpsborg. Kvinnen ville være anonym. 

aktuell link | foto via Norsk Tipping