februar 23

Horn tilbake på feltet, mens Askar håper på bedre tider

Ikke fullt restituert, men aktiv med ball. Jørgen Horn begynner å se lys i enden av tunnelen opplyser S08 fra den pågående treningsleiren i Spania.

  • Fotballsko på beina er lenge siden sist. Det var godt og vondt på en og samme gang. Nå må jeg jobbe godt fysisk og jobbe aktivt med synstrening. Jeg har litt igjen der, sier midtstopperen. Onsdag ankom Horn treningsleiren i Spania.

Gode signaler

  • Jeg har fått gode signaler fra legene. Synstestene har bare blitt bedre og bedre. Jeg håper i løpet av et par uker å nærme meg fullt syn. Da er planen å fases tilbake i fotballen, sier han, glad for å ha gress under knottene igjen.

Amin Askar er lei av skade

Amin Askar sliter også med skade, og håper situasjonen snart vil bedre seg;

Sykling, isbading. Hverdagen for Amin Askar på treningsleir er ganske langt unna det han ønsker å være med på.

Lyst til ..

  • Jeg har bare lyst til å spille fotball. Det som skal være en tilleggsgreie har blitt en heltidsgreie for meg. Det er kjedelig, sier Askar via klubbens nettsider.

Han vet foreløpig lite om når han eksakt er tilbake i trening med lagkameratene.

  • Det er vanskelig å si. Vi håpet jeg skulle rekke den første treningsleiren. Skaden har sittet godt. Vi har kanskje gjort noen feil og jeg har nok tråkket på de fleste minene det er mulig å gå på. Det er kjedelig, men jeg kommer meg gjennom dette og. Jeg gleder meg til å være med igjen, men jeg vet ikke når.

Alle foto via S08 | sjekk klubbens egne saker her