februar 25

«Helsesista» – Premiere

Har du noen gang gått litt for langt og kanskje sendt et nakenbilde for å imponere noen? Eller kanskje til en kjæreste du stoler på og er forelsket i?

Imponere

Da Tale gikk på videregående og var stormforelsket i fotball-talentet Amund Skiri, fantes det ikke smarttelefoner. Tale prøvde å imponere ham med hjemmelagde vafler, men hun er ikke sikker på hva hun hadde gjort dersom hun hadde hatt en smarttelefon på den tiden. Maiken (25) opplevde sitt livs mareritt da hun fikk nakenbilder av seg selv spredt på et nettforum.

Om serien

Tale Maria Krohn Engvik er helsesøsteren som bestemte seg for å nå bredere ut til ungdom ved å kommunisere med dem på deres egen arena. Med en miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet når hun ut til opp mot 150 000 seere på Snapchat daglig.

Nå har hun laget en tv-serie for og med ungdom der vanskelige og tabubelagte tema som sex, kropp, nakenbilder, selvmordstanker og kjærlighetssorg blir tatt opp på en enkel og ufarlig måte. Hver uke har hun med seg ulike ungdommer som forteller sine historier.

Sendes

Fredag 1.mars kl. 19.30 på TV 2