mars 01

God fredag! Status iøstfold: Påkjørt i fotgjengerfelt. Falskskiltet bil ville ikke stoppe. Nekter for å være den politiet mener..

God fredag, er 1.mars i dag. Sola skinner og vi er inngangen til en ny helg.

Ski-VM

Ski-VM fortsetter, er i skrivende stund straks klar for langrenns-stafett for gutta. Vi håper på nytt gull:)

Status iøstfold

Polititjenestemenn og nødetater har vært på oppdrag natt til fredag og fredag formiddag, Her er en oversikt over aktuelle saker

Falskskiltet bil ville ikke stoppe for kontroll

#Sarpsborg

Kl 00.20

Politiet har pågrepet en og innbragt tre personer etter at en falskskiltet bil ikke stanset for kontroll. Fører var ruset og hadde ikke gyldig førerkort.

Tidligere anmeldt

Fredrikstad

Kl 00:40

Politiet har stanset en bil hvor fører ikke har gyldig førerkort. Han er tidligere anmeldt flere ganger for samme type forhold. Også etterlyst for en forkynnelse.

Nekter for å være den politiet mener..

#Moss

Kl 11.55

Patrulje stanset bil etter å ha kjørt på rødt lys. Fører en mann i 20 årene nekter for å være den vi mener han er. Den vi mener han er har ikke førerkort, og det er trolig årsak til trøblete kommunikasjon. Vedkjenner heller ikke å ha kjørt på rødt.

Påkjørt i fotgjengerfelt

#Mysen

Kl 09.19

Meldt om påkjørsel av fotgjenger. Skal ha skjedd i fotgjengerfelt. Gutt 16 år som er kjørt av ambulanse til Kalnes – meldt om smerter i ene beinet og i rygg. Fører av bil – besluttet fk beslag og forholdet blir anmeldt. Fører er mann i 60 årene.

Ubudne gjester

#Sarpsborg

Kl 09.25

I St. Maries gate har en byggeplass hatt ubudnbe gjester i løpet av natten. Er stjålet mindre mengder småverktøy. Patrulje oppretter sak etter å ha undersøkt åstedet.