mars 01

Sarpsborg 08 best i lokaloppgjør mot Fredrikstad. Vant 3-0

I god tradisjon før sesongstart var det i ettermiddag duket for lokaloppgjør mellom Sarpsborg 08 og Fredrikstad. Kampen ble spilt på Sarpsborg stadion, med kampstart Kl 16.00

Fredrikstad begynte greit de første 10 minuttene, og var framme på et par muligheter, men etterhvert var det sarpingene som forventet tok tak i matchen. Ettermiddagens kamp endte til slutt med 3-0 til eliteserielaget.

-Få problemer

-Sarpsborg 08 hadde få problemer med å beseire naboene fra Plankebyen oppsummerer S08 på sine nettsider.

Målscorere

1-0 etter 25. min. Ole Jørgen Halvorsen

2-0 etter 36. min. Jon-Helge Tveita

3-0 etter 60. min. Alexander Ruud Tveter

Sarpsborg 08s lagoppstilling

Aslak Falch – Jon-Helge Tveita (Bojang 46.), Sheldon Bateau (Jarl 78.), Pablo Arboine, Joachim Thomassen (Elyounoussi 46.) – Ole Jørgen Halvorsen (Ruud Tveter 46.), Matti Lund Nielsen (Azofeifa 46.), Kristoffer Zachariassen (Singh 46.), Jonathan Lindseth (Larsen 46.) – Steffen Lie Skålevik (Coulibaly 46.), Jørgen Strand Larsen (Salvesen 46.)

Foto via S08 | Aktuell link