mars 02

Anders Jensen skal fronte Sarpsborg 08s e-sportsatsing.

Anders Jensen (21) til høyre på bildet, skal fronte Sarpsborg 08s e-sportsatsing. Han blir samtidig ansvarlig for klubbens medlemmer og markedsmedarbeider på privatmarkedet opplyser S08 på sine nettsider.

E-sport

  • Til å begynne med skal jeg være med på å signere spillere for vårt e-sportslag, følge opp disse i hverdagen slik at de presterer best mulig for oss. I tillegg vil vi ha mange aktiviteter i Fanzone og ellers i byen, sier Jensen.
  • Vi satser på å øke medlemstallet og skaffe de beste medlemsfordelene for dem. I tillegg planlegger vi medlemskvelder to ganger per år og andre aktiviteter. Første møte er planlagt allerede 27. mars, sier Jensen.

Ise-gutt

Ise-gutten er i disse dager i innspurten av en bachelorutdanning innenfor sport management i Molde. Han er vaskeekte sarpegutt og har fulgt klubben tett de siste årene.

  • Jeg hadde ikke forventet dette, men er selvsagt utrolig stolt. Jeg har vært rundt klubben i mange år og alltid vært veldig interessert i Sarpsborg 08. Jeg har vært med som trener på akademiet i S08 samt vært ute på flere reiser og sett kamper for Thomas Berntsen og Bjørge Øiestad. Jeg gleder meg veldig til å bidra rundt privatmarkedet og bli del av et så kunnskapsrik og energifullt miljø! 

aktuell link | foto via S08 |