mars 02

God lørdag! Status iøstfold: Med kappsag og plank – nattestid. Brann i to campingvogner. Sovnet på E6.

God lørdag, våkner opp til sol og noen skyer. Er første helg i mars måned. Har vært noen fine dager denne uka, med hyggelige temperaturer og fint vær.

TV?

Glad i sport på TV og en sofakrok? Er avslutning for ski-VM med 30 km og 50 km langrenn denne helgen. Spilles fotball i England og i europeiske ligaer. Er også Melodi Grand Prix på norsk TV i kveld.,

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag fredag og natt til lørdag, Her er noe av det som har skjedd

Med kappsag og plank – nattestid

#Fredrikstad

Kl 01.50

Torp. Kom klager på nabo som driver med en kappsag og kapper plank. Politiet til stedet og stanser vedkappingen. Mannen anbefalt å varme seg under dynen i stedet.

Lav-promille

#Halden

Kl 02.36

Stubberudveien; En bilist stanset for kontroll. Mann i 20 årene mistenkes for lavpromille. Nødvendige prøver tatt. Førerkort ikke tatt i beslag. Sak opprettet.

Promille

#Fredrikstad

Kl 04.30

Mann i 20-årene anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og kjøring uten førerkort.

Brann i to campingvogner

#Skiptvet

Kl 04.49

Brann i 2 campingvogner på Glennetangen Camping. Ukjent årsak, trolig ingen inne i vognene. Nødetater er på stedet. Begge utbrent.

Dårlig oppførsel

#Fredrikstad

Kl 03.00

Storgata: En beruset mann i 20 årene anmeldes for forulemping av politiet i sentrum. Mannen bortvises fra sentrum.

Narkotika

#Fredrikstad

Kl 02.55

Mann i 30-årene anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj.

Ville ikke høre

#Fredrikstad

Kl 20.57

Politi har innbrakt en person fra en adresse i Lavendelsåsen etter at han ikke har etterkommet politiets pålegg om å holde seg borte fra adressen. Blir anmeldt for dette

Truende oppførsel

#Moss

Kl 18.20

Politiet har anholdt en mann i Moss etter at vedkommende opptrådt truende overfor 2 unge gutter. Politiet har tatt beslag i en gasspistol, og vedkommende vil bli anmeldt for truende adferd.

Sveip

Sovnet på E6

#Follo-tunnelen

Kl 04.40

Trafikkulykke ved Follotunnellen nordgående løp på E6. To lastebiler og en personbil involvert. Alle ute, en blør fra hodet. Dansk personbil som kjørte på en lastebil bakfra. 2 voksne og 2 barn i personbilen kjøres legevakt for sjekk – antatt uskadd. Fører av dansk personbil anmeldes for å ha sovnet evnt uaktsomhet. Hans førerkort er tatt i beslag.