mars 03

God søndag! Status iøstfold: Mot kjøreretningen. 10 personer bortvist. Trafikkulykke

God søndag, våkner til overskya vær og gråvær. Kommet noe nedbør i løpet av det siste døgnet.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til i dag, Så langt få meldinger fra Sarpsborg, Halden og Moss, men 10 personer ble bortvist i Fredrikstad. Her er noe av det som har skjedd..

Flere bortvist

#Fredrikstad

Kl 06.37

Fredrikstad sentrum gjennom natten; mange mennesker ute i byen og stort sett god stemning. Totalt 10 personer ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse kombinert med beruselse. En av dem ønsket ikke å etterkomme pålegg om å fjerne seg og ble anmeldt for det.

Lekte politi på E6 ( omtalt tidligere )

#Moss

Kl 22.10

E6 nordgående: melding om en sølvfarget Ford Fiesta som bruker blålys og sirene og forstyrrer og skremmer medtrafikanter. Politiet stanser bilen i Vestby. Ung mann av russisk opprinnelse erkjenner forholdet. Han fremviser et russisk førerkort Førerkortet tas i beslag. Det samme gjøres med sireneanlegget. Videre anmeldes han for forholdet

Trafikkulykke

#Eidsberg

Kl 20.06

Nødetatene rykker ut på trafikkulykke ved RV 22, avkjøring til Heia stasjon. Bil og traktor innvolvert. 2 personer klager over smerter, og kjøres til sykehuset på Kalnes. To personer i traktor sjekket ut av ambulanse på stedet.

Mot kjøreretningen

#Askim

Kl 18.31

E18 Askimporten. En bil med henger mistet noen gjenstander ved tunnelåpningen i retning Sverige. Fører valgte å snu på E18 for å plukke det opp, erkjenner å ha kjørt i mot kjøreretningen. Fører anmeldes og førerkortet beslaglagt. Fører samtykket ikke i beslaget.

Sveip / innom Ski

Bil forsøkte stikke av, endte i pumpehuset

#Ski

Kl 03.05

Ski sentrum; under en trafikk-kontroll stanser politiet en bil. Plutselig begynner bilen å kjøre igjen og utsetter polititjenestepersoner for stor fare idet den kjører avgårde. Bilen kjører ut av veien i Kirkeveien ved Ski skole.

Et kommunalt pumpehus blir ødelagt og bilfører begynner å løpe utover jordet. Politiet løp også denne gangen raskere og mannen ble innhentet. Mannen utagerer mot politiet og nekter å oppgi navn m.v. han kjøres legevakt for sjekk og deretter til Ahus for ytterligere sjekk. Det er tildels store materielle skader.