mars 04

Fyller Kongstenhallen med boliginspirasjon

Helgens Boligmesse er en av 20 boligmesser i 2019.Foto: Bård Gundersen

Fyller Kongstenhallen med boliginspirasjon

8.-10.mars er Boligmesse tilbake i Fredrikstad, og Kongstenhallen fylles med eksperter på alt fra interiør og solceller til boligleverandører. Det skriver arrangøren i en melding.

– Her blir det noe for de fleste, enten du skal bygge eller kjøpe nytt, pusse opp eller bytte ut møbler og interiør, forteller Kjetil Jacobsen fra arrangøren Compass Fairs.

Han er prosjektleder for messen som går av stabelen 8.-10.mars, og legger til at et besøk på Boligmesse er en unik mulighet for en prat med eksperter fra de fleste bransjer innen hus og hjem.

– Blant annet har vi med oss flere leverandører av varmepumper, noe som er høyaktuelt fordi det fra 2020 blir forbudt med fossil oljefyring. På standen til Ingeniør Ann Theres Løchen og Energiconsult blir det også mulig å få informasjon om energirådgivning. Vi har generelt mange utstillere innen inneklima og ventilasjon, forteller Jacobsen.

Spennende sceneprogram

Det blir også tett program på scenen hele helgen.

– Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» skal i tillegg til å holde et inspirerende foredrag med gode råd til deg som skal pusse opp, også lede de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl. Det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte, og jeg kan love at dette er noe du vil ha med deg selv om du ikke deltar selv, sier Jacobsen.

– Og er du interessert i å vite mer om solenergi eller varmepumper, kan det lønne seg å få med seg foredragene til Agder Tak Solar og Energiverket.

Vinn boligpakke for 300.000

Prosjektlederen minner også om årets messekonkurranse.

– I år kan de besøkende vinne produkter til sin bolig for totalt 300.000 kroner, og alt man må gjøre er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen. Hvis du nominerer en håndverker i kåringen «Norges hyggeligste håndverker» er du også med i trekningen av ett års gratis strøm fra Fjordkraft, avslutter Jacobsen.

Åpningstider

Fredag kl. 12 – 19

Lørdag kl. 10 – 18

Søndag kl. 10 – 17