mars 08

Skålevik-dobbel bidro til å senke Strømsgodset

Flere har ventet på uttelling for S08s nyinnkjøpte angrepsspiller, og fredag ble det dobbel uttelling for Skålevik på Sarpsborg stadion.

Målrik

Sarpsborg 08 tok i mot Godset tidlig fredag ettermiddag Kl 12.00, og det ble en målrik forestilling. Kampen endte til slutt med 4-2 til hjemmelaget.

Jørgen

Jørgen Strand Larsen, som så mange ganger tidligere i vinter kom også på målscorer-lista i dagens match. Unggutten har vært god under hele sesongoppladningen og kan bli en viktig spiller i årets liga.

-Styrte det meste

Sarpsborg 08 styrte det meste før sidebytte og produserte flere gode og halvgode muligheter oppsummerer S08 på sine nettsider. Hjemmelaget kom også voldsomt ut fra startblokkene etter pause.

Her kan du lese mer via klubbens nettsider.

Kampfakta

Sarpsborg 08 – Strømsgodset 4-2

Slutt

Mål:

1-0 (12. min.) Jørgen Strand Larsen (Steffen Lie Skålevik)

1-1 (17 min.) Kristoffer Tokstad

1-2 (54 min.) Lars Christopher Vilsvik

2-2 (59. min.) Skålevik (Kristoffer Larsen)

3-2 (64. min.) Skålevik (Strand Larsen)

4-2 (67. min.) Matti Lund Nielsen (str.)

Sarpsborg 08s lagoppstilling

Alexandr Vasyutin – Jon-Helge Tveita, Pablo Arboine, Joachim Thomassen, Jonathan Lindseth – Ole Jørgen Halvorsen (Sulaiman Bojang 68. min.), Matti Lund Nielsen (Wilmer Azofeifa 68. min.), Kristoffer Zachariassen (Sebastian Jarl 85. min.), Kristoffer Larsen (Alexander Ruud Tveter 75. min.) – Steffen Lie Skålevik (Ismael Coulibaly 75 min.), Jørgen Strand Larsen (Lars-Jørgen Salvesen 68. min.)

Foto via S08