mars 14

Olav Thon Gruppen advarer mot nettsvindel

REN LØGN: Olav Thon misbrukes i en nettsvindel om «Bitcoin Profit». Foto: Skjermdump

Olav Thon Gruppen advarer mot nettsvindel

I nettbløffen «Bitcoin Profit» misbrukes Olav Thons navn og bilde.

– Det er ingenting i denne saken som er sant. Alt er ren løgn, sier Olav Thon Gruppens sikkerhetssjef, Ola Stavnsborg i en melding.

I «artikkelen» som ligger på nett så hevdes det at Olav Thon var gjest hos God morgen Norge for å snakke om Bitcoin Profit. Bilder av konsernsjefen, som er tatt ved tidligere anledninger og i andre sammenhenger, er blitt satt sammen med bilder av Vår Staude som også misbrukes i nettbløffen.

– Olav Thon har ingenting med «Bitcoin Profit» å gjøre og har ikke vært gjest hos God morgen Norge og snakket om dette. Vi ønsker å advare alle om denne nettsvindelen og samtidig informere om at Olav Thon og Olav Thon Gruppen ikke har noe med dette å gjøre, sier Stavnsborg.