mars 18

Flere får økonomisk støtte: Nordisk mesterskap i roing i Sarpsborg. Sjakk. Sykkel..

Sarpsborg Roklubb skal for første gang arrangere Nordisk mesterskap i roing. Arrangementet er et av flere som får støtte over ordningen «Større arrangement som profilerer Østfold».  Det opplyser Østfold fylkeskommune i en artikkel.

  • Dette er et arrangement som er helt i tråd med intensjonene vi hadde med å opprette denne ordningen, sier Andreas Lervik som er leder for næring – og kulturkomiteen.

Første gang i Østfold

For første gang skal Sarpsborg Roklubb arrangere Nordisk mesterskap i roing. Arrangementet finner sted ved Tunevannet i Sarpsborg 29 og 30.juni 2019.

Det er første gang dette mesterskapet i Norge gjennomføres et annet sted enn på Årungen Nasjonale Rostadion.  

Næring- og kulturkomiteen mener dette er et av flere større arrangement som profilerer Østfold, og gir dermed et tilskudd på 30.000 kroner.

  •  Jeg vil skryte av Sarpsborg Roklubb som tør å satse på et slikt arrangement. Det gjør også at vi ser fruktene av en slik tilskuddsordning, sier Lervik.

Disse får støtte

Dette er de andre arrangementene som får støtte over denne tilskuddsordningen.

•Sykkel NM-gateritt, Askim

Det gis et tilskudd på kr 65 000 til Smaalenene Sykkelklubb og et markedsføringsbidrag gjennom VisitØstfold, verdsatt til kr 30 000, til arrangementet NM Gateritt-Landevei fredag 21. juni 2019 i Askim.

•Nordisk mesterskap i sjakk, Sarpsborg

Norges sjakkforbund innvilges arrangementsstøtte/sponsorsamarbeid på totalt kr. 75.000, til avvikling av Nordisk mesterskap i sjakk i Østfold i 2019.

•Grenserittet

Det gis et tilskudd på kr 150 000 til Grenserittet 2019 og et markedsføringsbidrag gjennom VisitØstfold, verdsatt til kr 30 000.

•Allsang på grensen

Fylkesrådmannen får fullmakt til å inngå en samarbeidsavtale med Allsang på Grensen AS og VisitØstfold for gjennomføring av Allsang på Grensen i 2019. Det forutsettes at dette gjøres innenfor en økonomisk ramme på totalt kr 120 000.

Fikk nei

Stiftelsen Oase sin søknad om tilskudd til arrangementet Sommer Oase i Fredrikstad i 2019, avslås.

Aktuell link