mars 22

– Vi kan slå alle lag i Eliteserien. Serieåpner mot Molde

  • Man sliter med å sove, ligger og tenker på laguttak, formasjoner og får vondt i kjeven når man våkner. Det er som hestehoven når man får de symptomene der: Det er snart seriestart, sier sportssjef i S08, Thomas Berntsen.

Søndag 31.mars

Søndag 31.mars braker det løs når seriefavoritt Molde kommer på besøk til Sarpsborg stadion. Allerede ni dager før avspark er det solgt over 4.000 billetter opplyser klubben på sine nettsider.

Potensiale

  • Vi har potensiale til å slå alle lag i Eliteserien. En drømmesøndag er å være i nærheten av å fylle opp Stadion, sol og hjemmeseier. Vi møter et godt Molde-lag, men vi har gode odds på å slå dem, sier Berntsen.

| videointervju

Seriefavoritter

  • Molde er favoritter til å vinne seriegull. De har brukt mye penger og ønsker nok å ta igjen Rosenborg, men vi vet vi er et tradisjonelt veldig godt hjemmelag her og at Molde normalt sett ikke trives veldig godt her.

Aktuell link | Sarpsborg 08